Mobilhomes huren in Krk, Kvarner, Kroatië | mobilhomes voor 6 - 8 personen

Plaats
Kvarner (Krk), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Krk, Kvarner, Kroatië
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het strand en aan een mooie baai gelegen mobilhomes voor 6 - 8 personen te huur in de ongerepte natuur rondom de stad Krk.

Deze Valamar Camping Krk Kvarner Kroatie Mobilhomes (type Superior) zijn gesitueerd op kavels van 120/150 m2 en beschikken over in totaal 29m2 woonoppervlakte, 6 slaapplaatsen, 2 badkamers, een goed uitgeruste keuken, airco en een veranda met tuinmeubilair.

Valamar Camping Krk op het eiland Krk beschikt over meerdere type accommodaties. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

De Valamar Camping Krk Kvarner Kroatie Mobilhomes zijn gelegen op het beboste schiereiland Prniba en is een deels trapsgewijs aangelegd terrein met bomen, bosschages en struiken begroeid en met uitzicht op de stad Krk.

Als gast van deze Valamar Camping Krk Kvarner Kroatie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Krk over een zwembad met een panoramisch uitzich over de zee en de stad Krk, een kinderzwembad, wellness met o.a. 2 sauna's, massageruimte, pedicure en manicure services, miniclub (voor kinderen van 3 - 7 jr en voor kinderen van 7 - 12 jr), tienersclub met spellen en activiteiten voor tieners, games ruimte, hobbyclub voor volwassenen en diverse sport- en spelvoorzieningen zoals o.a. volleybal, basketbal, badminton, minigolf, tafeltennis en tennis. En tot slot beschikt Camping Krk over een fraai strand !

Als u daarentegen de voorkeur geeft aan een actieve vakantie dan zijn er vlakbij wandel-, fiets-, en joggingpaden. In ons gerenoveerde restaurant komt u ook gastronomisch aan uw trekken. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht op het groene landschap en de blauwe zee.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Valamar Camping Krk op het mooie eiland Krk in de regio Kvarner in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht