Mobilhomes huren in Krk, Kvarner, Kroatië | mobilhomes voor 6 - 8 personen

Plaats
Kvarner (Krk), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Krk, Kvarner, Kroatie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het strand en aan een mooie baai gelegen mobilhomes voor 6 - 8 personen te huur op loopafstand van het centrum van de historische stad Krk.

Deze Camping Jezevac Valamar Krk Kvarner Kroatie Mobilhomes (type Superior) zijn gesitueerd op kavels van 150m2 en beschikken over in totaal 29m2 woonoppervlakte, 6 slaapplaatsen, 2 badkamers, een goed uitgeruste keuken en een veranda met tuinmeubilair.

Camping Jezevac op het eiland Krk beschikt over meerdere type accommodaties. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als u wilt ontspannen te midden van de geuren van de Mediterrane planten en de geluiden van de turquoise blauwe zee dan bent u op Camping Jezevac op het juiste adres. Mooi ingerichte mobilhomes met veel overdekte terrassen en panoramisch uitzicht op de rijke flora zullen u een onvergetelijke vakantie bezorgen !

De Camping Jezevac Valamar Krk Kvarner Kroatie Mobilhomes zijn gelegen op loopafstand van het centrum van de historische stad Krk en daarmee ideaal voor een vakantie op dit prachtige eiland. Ook hier wappert de "Blauwe Vlag", teken van uitmuntende waterkwaliteit en milieubeleid. De camping beschikt over een 800 meter lang strand, 2 tennisbanen, een sportcentrum op het strand, een duikcentrum op 100 meter van de camping en over een recreatieprogramma en mini-club in het hoogseizoen.

En zoals gezegd: om de rijke historie van de stad Krk te bewonderen hoeft u niet ver. Maar het eiland Krk heeft meer te bieden, de veelzijdigheid van het landschap en de geschiedenis van de verschillende dorpen en steden hebben ertoe bijgedragen, dat hier met recht over een "magisch eiland" wordt gesproken. Via de Krk-brug is het vasteland snel bereikbaar waar dan de Kvarnersteden, dichte bossen, heldere rivieren en meren in het achterland op uw bezoek wachten.

Wij heten u van harte welkom in deze fraaie mobilhomes op Camping Jezevac in Krk in de regio Kvarner in Istrie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht