Mobilhomes huren in Cres, Kvarner, Kroatie | stacaravan voor 2 - 6 personen

Plaats
Kvarner (Cres), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Cres, Kvarner, Kroatie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een werkelijk schitterende locatie op een park direct aan zee en op loopafstand van het stadje Cres gelegen mobilhomes voor 2 - 6 personen te huur op Camping Kovacine in Cres, regio Kvarner, Kroatie. Camping met strand.

De Camping Kovacine Cres Kvarner Kroatie Mobilhomes zijn gesitueerd op Camping Kovacine. Er zijn verschillende types beschikbaar:

* mobilhomes voor 4 - 6 personen: volledig ingericht en gelegen vlakbij het strand onder de pijnbomen. U heeft de beschikking over 1 ouderslaapkamer, 1 slaapkamer met 3 bedden, een keuken met eettafel, badkamer met douche. Woonoppervlakte is 21m2. Airco. Parkeergelegenheid voor 1 auto.

* mobilhomes voor 2 personen: volledig ingericht en gelegen op zo'n 100/150m. van het strand. Mobilhomes zijn geschakeld en beschikken over o.a. een kitchenette, airco, badkamer met douche en een terras. Woonoppervlakte is 12m2. Parkeergelegenheid voor 1 auto.

* FKK mobilhomes voor 4 - 5 personen: volledig ingericht en gelegen op het naturistengedeelte op 100/120m. van de zee. U heeft de beschikking over 1 ouderslaapkamer, 1 slaapkamer met 3 bedden, een keuken met eettafel, badkamer met douche, airco en een woonoppervlakte van 24m2.

Als gast van deze prachtig gelegen Camping Kovacine Cres Kvarner Kroatie Mobilhomes heeft u de beschikking over diverse voorzieningen. Zo beschikt Camping Kovacine over diverse sport- en speelvoorzieningen, een supermarkt, restaurant, speeltuin, duikcentrum, bootverhuur, massage, animatie, gratis WIFI en omdat de camping direct aan strand en zee ligt zijn er diverse watersportmogelijkheden.

wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Kovacine op loopafstand van het gezellige stadje Cres in de regio Kvarner in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht