Mobilhomes huren in Caorle, Veneto, Italie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Veneto (Caorle), Vakantiehuizen Italië
Park
Mobilhomes huren in Caorle, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het strand gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Pra Delle Torri in Caorle bij Venetie in de regio Veneto, Italie. Camping met prachtig zwemparadijs en mooi strand.

Deze prachtig gelegen Camping Pra Delle Torri Caorle Veneto Italie Mobilhomes (type Lounge Deluxe) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (1-pers.slaap-) sofa, eettafel, stoelen en airco, en een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron en koelkast met vriesvak.

Voor buiten beschikt u over een mooie veranda met tuinmeubilair. Er worden meerdere type mobilhomes, glamping tenten, stacaravans en ingerichte tenten aangeboden. Kijk even op de website voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Pra Delle Torri Caorle Veneto Italie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Pra Delle Torri over een Lagune-stijl zwembadcomplex met maar liefst 3 zwembaden met diverse glijbanen, jacuzzi, bars, restaurants, pizzeria, supermarkt, meerdere winkels, speeltuinen en diverse sport- en spelvoorzieningen. Daarnaast is er nog een kinderclub op de camping en worden er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd.

Camping Pra Delle Torri is prachtig gelegen vlakbij een groot privéstrand bij de gezellige badplaats Caorle. Het is de ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Aan iedereen is gedacht, zelfs aan de fervente golfer, die terecht kan op de 9-holes golfbaan (handicap vereist). In het rustigere deel van deze levendige camping worden de kampeerplekken van elkaar afgeschermd door grote bomen en lage heggetjes: de perfecte plek om heerlijk te ontspannen. Midden op de camping ligt een mooi zwembadcomplex, met voor de grotere kinderen een lagune-stijl zwembad en voor de kleintjes een ondiep bad met glijbanen. U vindt op deze camping talloze mogelijkheden voor sportief vermaak. ’s Avonds is er een gezellige markt op het grote plein.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze fraaie mobilhomes op Camping Pra Delle Torri in Caorle bij Venetie in de regio Veneto, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht