mobilhomes huren in Bonelli di Porto Tolle, Veneto, Italie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Veneto (Bonelli di Porto Tolle), Vakantiehuizen Italië
Park
mobilhomes huren in Bonelli di Porto Tolle, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een prachtig natuurgebied (Po-Delta) en met eindeloze stranden fraai gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Holiday Village Barricata in Bonelli di Porto Tolle, Veneto. Italie. Camping met zandstrand en zwemparadijs.

Deze prachtige Holiday Village Barricata Veneto Italie Mobilhomes (type Cottage Corfu Plus) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet, een woonkamer met (2-pers. slaap-)sofa, tv, airco en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast.

Voor buiten beschikt over een ruime overdekte veranda met tuinmeubilair en een parkeerplaats. Holiday Village Barricata beschikt over een groot aantal accommodaties waaronder stenen bungalows en prachtige Lodge Suites (Glamping) welke zeer fraai zijn ingericht compleet met hemelbed en klassiek bad "op poten". Kijk even op de site van Holiday Village Barricata voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Holiday Village Barricata Veneto Italie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Holiday Village Barricata over een prachtig zwemparadijs, meerdere restaurants, een supermarkt, bar - ijssalon, disco, wifi, speeltuinen, een prachtig privestrand (met snackbar) en is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

Daarnaast kunt u vanuit de Holiday Village Barricata Veneto Italie Mobilhomes diverse soorten sport en spel beoefenen. Zo kunt u tennis- of zwemlessen volgen, er is voetbalschool, u kunt er boogschieten, aerobics, kanovaren, duikcursussen volgen en er is beachvolleybal, basketbal, tafeltennis, Aquagym, een manege en fietsverhuur.

Ook de naaste omgeving is zeer de moeite waard. Holiday Village Barricata is ruwweg gelegen tussen de leuke stadjes Chioggia (hiervandaan kunt u met de boot naar Venetie) en Comacchio, de prachtige steden Venetie, Padova, Verona, Ferrara en Ravenna zijn goed met de auto bereikbaar en even zuidelijker liggen de prachtige badplaatsen (waaronder Rimini) aan de Adriatische Kust.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Holiday Village Barricata in Bonelli di Porto Tolle in de regio Veneto, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht