mobilhomes en appartementen huren in Cavallino-Treporti, Venetie, Veneto, Italie | mobilhomes en appartementen voor 2 - 6 personen

Plaats
Veneto (Cavallino-Treporti), Vakantiehuizen Italië
Park
mobilhomes en appartementen huren in Cavallino-Treporti, Venetie, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtige direct aan het strand gelegen appartementen en mobilhomes voor 2 - 6 personen te huur op Camping Villa al Mare en Residence le Dune in Cavallino-Treporti bij Venetie, Italie.

Deze mooie Camping Villa al Mare Cavallino Venetie Mobilhomes zijn geschikt voor 4 - 6 personen. Het type Marina is geschikt voor 4 - 6 personen en beschikt over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, twee !! badkamers met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (2-pers.slaap-)sofa, tafel, satelliet-tv, telefoon, safe, airco een een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een ruim terras met tuinmeubilair.

De Appartementen zijn gelegen op het naastgelegen Residence le Dune en zijn geschikt voor 2 - 6 personen. Het grootste type (Smeraldo) beschikt over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een slaapkamer met twee 1-pers. bedden (of een 2-pers. bed), een badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet, een woongedeelte met (2-pers.slaap-)sofa, tafel, airco, satelliet-tv, telefoon, safe en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat, koelkast en een eettafel met stoelen. Voor buiten beschikt u over een ruim terras met tuinmeubilair.

Zowel Camping Villa al Mare en Residence le Dune beschikken over een fraai zwembad en diverse voorzieningen. Camping Villa al Mare ligt direct aan een prachtig breed zandstrand en er is een bar/restaurant op de camping. Er is mogelijkheid voor surfen en zeilen. Door de centrale ligging van zowel Camping Villa al Mare als Residence le Dune zijn beide parken een ideaal uitgangspunt als u Lido di Jesolo en Venetie wilt bezoeken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in de fraaie appartementen op Residence le Dune en de mooie mobilhomes op Camping Villa al Mare in Cavallino bij Venetie in de regio Veneto, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht