Luxe chalets huren in Den Hoorn, Texel, Noord Holland, Nederland | chalet voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Den Hoorn, Texel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Luxe chalets huren in Den Hoorn, Texel, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Camping Loodsmansduin is een camping waar de natuur haar stempel op drukt. Het ligt vlakbij Den Hoorn, midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. En dat trekt de liefhebber van het ware buitenleven. De camping beschikt over verschillende accommodaties. Wat dacht u van zeer luxe ingerichte chalets voor 4 personen. U heeft de beschikking over 2 ruime slaapkamers, een sauna en een heerlijk terras. De chalets beschikken over een trendy interieur en staat niet op een rijtje opgesteld, maar verdeeld over het terrein waardoor elke standplaats een unieke ligging heeft, omringd door natuurlijk groen.

Daarnaast beschikt Camping Loodsmansduin over ingerichte tenten (zelfs met eigen sanitair!) en een aantal trekkershutten. Kijk even op de website voor meer informatie en actuele prijzen.

Als gast van de Camping Loodsmansduin Den Hoorn accommodaties heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Loodsmansduin over een restaurant, snackbar, café, tennisbanen, een verwarmd buiten zwembad (geopend van medio mei tot 1 september), speeltuin voor de kinderen, is er fietsverhuur en in de meivakantie en tijdens het hoogseizoen een recreatieteam aanwezig.

Let ook even op de speciale aanbieding voor de maanden april, september en oktober: gratis overtocht ! Kijk even op de site voor de voorwaarden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Loodsmansduin !

Ga terug naar overzicht