Chalets huren in Ruinen, Drenthe, Nederland | vakantiehuisje met hottub voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Ruinen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ruinen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op een schitterende locatie gelegen chalets voor 4 - 6 personen te huur op Vakantiepark EuroParcs Ruinen in het gezellige brinkdorp Ruinen, Drenthe, Nederland. Vakantiepark met zwembad en veel voorzieningen.

Dit Vakantiepark EuroParcs Ruinen Chalet type Cube Hottub 6 is gelegen op een schitterend aangelegd vakantiepark in de prachtige bossen bij Ruinen. De chalets zijn ingericht voor 6 personen en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt dit type over 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een apart toilet, een gezellig ingerichte woonkamer, gratis WIFI en een goed uitgeruste keuken met o.a. een vaatwasser en een combi-magnetron. Verder beschikt dit type over een hottub.

De Vakantiepark EuroParcs Ruinen Chalet type Cube Hottub 6 is gesitueerd op Vakantiepark EuroParcs Ruinen. Dit mooie vakantiepark biedt ontspanning en vermaak voor de hele familie. U vindt er prima faciliteiten voor jong en oud en daarbij een prachtig landschap met groene bossen, roze heide, een ongerept water-natuurgebied en een omgeving met een keur aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Als gast van dit Vakantiepark EuroParcs Ruinen Chalet type Cube Hottub 6 heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo vindt u er een overdekt zwembad, mooie speeltuinen waaronder een indoor speeltuin, een snackbar, restaurant, minigolf, pannaveld, kinderboerderij, fietsverhuur en E-chopper verhuur. In de schoolvakanties is een recreatieteam aanwezig.

De naaste omgeving is zeer geschikt om te gaan vissen of paardrijden en natuurlijk om mooie wandelingen en/of fietstochten te maken. Bijvoorbeeld over het Dwingelderveld. Wij heten u van harte welkom in deze mooie chalets op Vakantiepark EuroParcs Ruinen net buiten het prachtige brinkdorp Ruinen, Drenthe, Nederland.

Ga terug naar overzicht