Chalets huren in Isolaverde di Chioggia, Veneto, Italie | chalet voor 6 personen

Plaats
Veneto (Isolaverde di Chioggia), Vakantiehuizen Italië
Park
Chalets huren in Isolaverde di Chioggia, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een prachtig park met privé strand, aquapark en ruime speelterreinen gelegen chalets voor 6 personen te huur op Holiday Village Isamar in Isolaverde di Chioggia in de regio Veneto, Italie.

Deze fraaie Holiday Village Isamar Isolaverde di Chioggia Chalets Miami Plus beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet, een woongedeelte met tafel en (2-pers. slaap-)bank, airco, en een goed uitgeruste keuken.

Voor buiten beschikt u over een gezellige overdekte veranda met tuinmeubilair. Alle chalets kijken aan de voorzijde uit op een voetpad met een grasveld, zodat een privetuin ontstaat waar geen auto's kunnen komen. Uw kinderen kunnen dus veilig buiten spelen.
Holiday Village Isamar beschikt over een groot aantal accommodaties. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Holiday Village Isamar Isolaverde di Chioggia Chalets Miami Plus heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Holiday Village Isamar over een prachtig zwemparadijs, meerdere restaurants, een supermarkt, bar - ijssalon, disco, wifi, speeltuinen, speelhal, een prachtig privé strand en is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

Daarnaast kunt u vanuit de Holiday Village Isamar Isolaverde di Chioggia Chalets Miami Plus diverse soorten sport en spel beoefenen. Zo kunt u tennis- of zwemlessen volgen, er is voetbalschool, u kunt er boogschieten, aerobics, skateboarden, zeilen, windsurfen, kanovaren, duikcursussen volgen en er is beachvolleybal, basketbal, aquagym, een manege en fietsverhuur.

Ook de naaste omgeving is zeer de moeite waard. Het leuke stadje Chioggia (hiervandaan kunt u met de boot naar Venetië) ligt op fietsafstand en de prachtige steden Venetie, Padova, Verona, Ferrara en Ravenna zijn goed met de auto bereikbaar vanaf Holiday Village Isamar.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie chalets op Holiday Village Isamar in Isolaverde di Chioggia in de regio Veneto, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht