Bungalows huren in De Cocksdorp, Texel, Noord Holland, Nederland | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Cocksdorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Bungalows huren in De Cocksdorp, Texel, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op een prachtige locatie op loopafstand van het gezellige centrum van De Cocksdorp en het brede zandstrand gelegen bungalows voor 4 - 20 personen te huur op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp, Texel, Noord Holland, Nederland. Vakantiepark met zwembad en strand.

Deze Vakantiepark De Krim De Cocksdorp Texel Bungalow (type D, 6-personen) is geschakeld en beschikt over 3 slaapkamers en 90m2 woonoppervlakte. Er zijn bungalows beschikbaar met 1 of 2 badkamers en de bungalows zijn compleet ingericht met open haard, vaatwasser, magnetron en televisie. Het interieur en indeling verschilt per bungalow.

Voor buiten beschikt u over een grote tuin en terras met tuinmeubilair. Op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp vindt u diverse type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Vakantiepark De Krim De Cocksdorp Texel Bungalow heeft u de beschikking over 2 zwembaden waarvan 1 overdekt, sauna, een golfbaan, indoor kinder speelparadijs, supermarkt, diverse speeltuinen, restaurants, bowling, fietsenverhuur, supermarkt, gratis WIFI en een buitenspeelterrein. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp is het best uitgeruste vakantiepark van Texel met vele mooi- en slecht weer voorzieningen.

Deze Vakantiepark De Krim De Cocksdorp Texel Bungalow is een prima uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Het is gelegen in het noordelijke puntje van Texel, vlakbij de vuurtoren, de duinen en het strand. Uniek is het aangrenzende natuurgebied De Slufter waar de Noordzee nog vrij spel heeft. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten. Daarnaast ligt het park naast Golfbaan de Texelse met grote greens, bunkers en waterhindernissen. Gasten van Vakantiepark De Krim genieten 30% korting.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit mooie vakantiepark in De Cocksdorp aan de noordzijde van het eiland Texel in de regio Noord Holland in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht