Bungalows huren in Cavallino - Treporti, Veneto, Italie | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Veneto (Cavallino-Treporti), Vakantiehuizen Italië
Park
Bungalows huren in Cavallino - Treporti, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtige Ecolife bungalows te huur op Europa Camping Village in Cavallino - Treporti (schiereiland bij Venetie), Veneto, Italie. Camping met zwemparadijs en prachtig strand.

Deze Europa Camping Village Cavallino Venetie Ecolife Bungalows zijn geschikt voor 4 - 6 personen, zeer luxe ingericht en gebouwd onder Ecolife normen ter bescherming van de omgeving en natuur en met veel energiebesparende elementen. Zo zijn ze voorzien van zonnepanelen.

Deze prachtige bungalows/villa's beschikken o.a. over fraai design slaapkamers, een prachtige badkamer inclusief diverse accessoires en handdoeken, airco, een mooie woonkamer en een luxe keuken met o.a. inductiekookplaat en vaatwasser. Voor buiten beschikt u over een prive-tuin met zonneligbedden.

Daarnaast zijn er nog Ecolife units/bungalows te huur. Prachtig gesitueerd en met een eigen veranda. Europa Camping Village beschikt overigens over meerdere type accommodaties, waaronder ook stacaravans en mobilhomes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's en prijzen.

De Europa Camping Village Cavallino Venetie Ecolife Bungalows zijn gesitueerd op een zeer goed verzorgde camping met een mooi zwembad en direct aan een prachtig zandstrand. Op deze mooie camping in Cavallino-Treporti verblijft u op een bijzondere plaats aan de Adriatische Zee! De camping ligt op de langgerekte kuststrook tussen de zee en de besloten lagune van Venetië.

In het nieuwe zwembad van Europa Camping Village in Cavallino - Treporti bij Venetie kunt u heerlijk afkoelen. Er is een mooi, breed zandstrand waar u ligbedden, waterfietsen, surfplanken en kano’s kunt huren. Ook zijn er diverse winkels, moderne faciliteiten, een internetcafé, een tennis-, voetbal- en volleybalveld en een nieuw Welnessgebouw! Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een zaaltje met elektronische spelletjes. Echt een mooi stekje voor een zonvakantie in Italië. Tegenover de camping bevindt zich het winkelcentrum van Cavallino-Treporti.

Wij heten u van harte welkom in deze Europa Camping Village Cavallino Venetie Ecolife Bungalows in Cavallino-Treporti in de provincie Veneto in Italie.

Ga terug naar overzicht