Vakantiewoningen huren in Zeulenroda, Thüringer Wald, Duitsland | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Thüringer Wald (Zeulenroda), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Zeulenroda, Thüringer Wald, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiepark met vakantiewoningen te huur voor 6 personen in Zeulenroda, in de mooie regio Thüringer Wald in Duitsland.

Vakantiepark Zeulenroda Thüringer Wald Duitsland beschikt over 3-kamer vakantiewoningen (50 m2): woon-/eetkamer met een 2-persoons divanbed en satelliet-TV. Uitgang naar het terras (met terrasmeubelen). 1 slaapkamer met 2 bedden en een 2-persoons slaapkamer. Kookhoek, voor zien van een elektrische koffiemachine. Douche/Toilet. In plaats van de kamer met 2 bedden kan de vakantiewoning ook over een kinderkamer met een stapelbed beschikken. Vanuit het vakantiepark heeft u een gedeeltelijk uitzicht op het stuwmeer. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld.

Vakantiepark Zeulenroda Thüringer Wald Duitsland is gelegen in Zadelsdorf, op 7 km van Zeulenroda, boven een stuwmeer en heeft een rustige, zonnige ligging. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een terrein met ligweide, tafeltennis en een barbecue. Het vakantiepark beschikt over een receptie, restaurant, wasmachine (voor medegebruik, extra), verhuur van fietsen (extra), midgetgolf (extra) en mogelijkheid om te vissen (met vergunning). De toegangswegen tot de huizen zijn gedeeltelijk over natuurpaden. Alle bungalows zijn naar de smaak van de betreffende eigenaar ingericht en beschikken deels over een oven en/of magnetron. Een bushalte vindt u op 1 km, een manege op 2 km en een supermarkt, buiten- en overdekt zwembad en het station "Zeulenroda" op 7 km afstand.

De gezellige stad Zeulenroda is gelegen in het Thüringer Vogtland, aan de grens van Saksen en beschikt over verschillende faciliteiten. De regio is rijk aan afwisseling en wordt gekarakteriseerd door talrijke stuwdammen, die door wandel- en nordic walkingafstanden of door rondvaarten per schip toegankelijk zijn. Er is bovendien een groot recreatieaanbod in de omgeving waaronder de "Saalfelder Feengrotten" (55 km), de botanische tuin en het miniatuurpark "Klein-Vogtland" in Adorf (50 km). Ook de Lutherstad Weimar (84 km) is zeker een uitstapje waard.

Ten zuiden van de steden Wimar, Erfurt, Gotha en Eisenach bevinden zich de glooiende heuvels van het Thüringer Wald. In de prachtige omgeving van dit woud beschikt menig plaatsje over grote verborgen historische en culturele waarden. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiepark in Zeulenroda, in de regio Thüringer Wald. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht