Vakantiewoningen huren in Winterberg, Sauerland, Duitsland | Comfort Bungalow voor 8 personen

Plaats
Sauerland (Medebach), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Winterberg, Sauerland, Duitsland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In het heuvelachtige landschap Sauerland prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-12 personen op vakantiepark Center Parcs Park Hochsauerland in Duitsland. Familiepark met subtropisch waterparadijs!

Voor een geweldige vakantie met veel waterplezier is dit vakantiepark een perfecte keuze. In het fantastische Aqua Mundo zwemparadijs zullen uw kinderen zich geen minuut vervelen. Heerlijk dobberen in het golfslagbad, roetsjen van de glijbanen, laat je meevoeren in de Lady River of genieten in de warme bubbelbaden, het kan allemaal.
In de Kids Club kunnen de kinderen spelletjes doen of heerlijk knutselen, er is een voetbalkamp met professionele begeleiding, hier kunnen de kinderen veel leren. Even lekker een balletje slaan, het kan op de in-en outdoor tennisbanen. Op het park zijn ook nog een bowlingbaan en squashbaan, tafeltennistafel en biljart, badminton, boogschieten en een mooie buitenspeeltuin. Kortom teveel om op te noemen!

Met een verblijf in deze geschakelde knusse Center Parcs Park Hochsauerland Winterberg Comfort Cottage 8-personen kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving die Sauerland biedt. U kunt er lekker sportief bezig zijn, er zijn prachtige wandelroutes en diverse fiets- en moutainbikeroutes en natuurlijk verblijft u in de winter vlakbij het prachtige skigebied!
De dichtbij gelegen stadjes Winterberg en Willingen zijn erg gezellig, bekijk de oude vakwerkhuizen of bezoek één van de vele musea. Uw kinderen doet u vast een plezier met een bezoek aan het klimpark Nature Adventure Park in Medebach!

In deze Center Parcs Park Hochsauerland Winterberg Comfort Cottage 8-personen kunt na een lange dag heerlijk ontspannen. De bungalow heeft een woonkamer met open haard en Flatscreen TV. Open keuken die is voorzien van een afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Er zijn vier slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet, de 2de badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Wilt u liever extra comfort tijdens uw vakantie? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, wifi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Luxe VIP en Premium Cottages.

Heeft u tijdens dit verblijf geen zin om te gaan koken? U vindt in de sfeervolle Market Dome op het park maar liefst zes verschillende restaurants!. Ook vindt u hier gezellige terrasjes, een supermarkt en bakker en diverse winkeltjes.

Wij nodigen u van harte uit voor een super verblijf in de Center Parcs Park Hochsauerland Winterberg Comfort Cottage 8-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht