Vakantiewoningen huren in Warin, Mecklenburg Merengebied, Duitsland

Plaats
Mecklenburg, Merengebied (Warin), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Warin, Mecklenburg Merengebied, Duitsland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 3 personen in Warin, in de mooie regio Mecklenburg, Merengebied in Duitsland.

Appartement Warin Mecklenburg Merengebied Duitsland beschikt over 2 kamers (50 m2), op de eerste verdieping: woon-/eetkamer met 1 divanbed en satelliet-TV. 1 slaapkamer met een 2-persoons bed. Uitgang naar het balkon (met balkonmeubilair). Kookhoek, voorzien van een oven en een elektrische koffiemachine. Douche/Toilet. Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht in de verte op het landschap en de plaats. Ter beschikking: wasmachine. Let op: 1 huisdier toegestaan.

Appartement Warin Mecklenburg Merengebied Duitsland is gelegen in Tempzin, op 8 km van Warin en is omgeven door weiden en velden, op 1 km van het centrum van Tempzin. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een (omheind) terrein met ligweide, zitje in de tuin, bergruimte voor fietsen. Bekende meren kunnen gemakkelijk worden bereikt waaronder de Tempziner See (Badebucht) (2 km) en de Gro├čer Wariner See (10 km). Let op: auto noodzakelijk. Een manege vindt u op 2 km, een supermarkt en een restaurant op 5 km, fietsverhuur, het station "Warin" en tennisbanen op 8 km, een golfterrein op 15 km en op 20 km afstand van zee.

De kleine stad Warin is gelegen in het centrum van de streek. In een omtrek van 15 km bevinden zich ongeveer 15 meren, die voor een gedeelte door een waterstroom met elkaar verbonden zijn en zeer geschikt zijn om te vissen. Warin is gelegen op 20 km van Wismar, 40 km van Schwerin en op 60 km van Rostock.

In het hart van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern ligt een schier eindeloos merenland omgeven door kwelders, moerassen, bossen en heidegebieden. Sommige meren zijn beschermd natuurgebied, maar er zijn er genoeg over om naar hartenlust te watersporten. De streek rond de meren is nog authentiek, maar de voorzieningen zijn modern. En tussen al dat groen liggen enkele mooie stadjes die een bezoek waard zijn. Het Nationalpark, waarin ook heel wat dorpjes op gasten wachten, telt 35 km wandelpaden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Warin, in de regio Mecklenburg, Merengebied in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht