Vakantiewoningen huren in Voutenay-sur-Cure, Bourgondië Yonne, Frankrijk | vakantiehuis voor 15 personen

Plaats
Bourgondië Nièvre en Yonne (Voutenay-sur-Cure), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Voutenay-sur-Cure, Bourgondië Yonne, Frankrijk
Personen
Maximaal 15
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Schitterend vakantiehuis te huur voor 15 personen, met een buitenzwembad, in Voutenay-sur-Cure in de regio Bourgondië Yonne. Het vakantiehuis is een prachtig kasteel, voorzien van vele faciliteiten waaronder een zwembad.

Vakantiehuis Voutenay sur Cure Bourgondië Yonne Frankrijk (genaamd "Le Vieux Château") beschikt over 13 kamers, verdeeld over 4 verdiepingen (ca. 1.200 m2):Begane grond: grote hal met trappenhuis en een salon. Wapenzaal (bedoeld als ontvangstkamer). 1e Verdieping: salon met open haard, stereo, TV, video, DVD. Grote eetzaal met open haard. Bibliotheek. Keuken, voorzien van een fornuis, afwasmachine en koelkast met vriesvak. Afzonderlijk toilet en 1 ronde slaapkamer met 2-persoons bed, bad/bidet/toilet.

2e Verdieping: 1 slaapkamer met 2-pers.bed, TV, bad, toilet en 1 slaapkamer met 2 bedden, TV, bad, toilet. 3e Verdieping: 1 slaapkamer met een 2-pers.bed, bad/toilet, 1 slaapkamer met 2-pers.bed met TV, douche, toilet, 2 slaapkamers met 2-pers. bed met wastafel en 1 slaapkamer met 2-pers. bed, TV, bad en apart toilet. Speelzaal met tafeltennistafel. Toren, met een eigen ingang. Wasruimte met wasmachine en wasdroger. Telefoon met teller. Let op: 1 kubieke meter brandhout wordt bijgeleverd, extra brandhout is te koop.

Vakantiehuis Voutenay sur Cure Bourgondië Yonne Frankrijk is een prachtig en romantisch kasteel, zeer verzorgd, en is samengesteld uit een hoofdgebouw met suite, alsmede uit verschillende dependances. Het is gelegen in een verzorgd park van ongeveer 14 ha. Het riviertje "la Cure" doorkruist het gebied. Het kasteel omvat een particulier golfterrein met 9 holes en verschillende kleine terrassen en zitjes zijn gegroepeerd rond het kasteel. Voor buiten heeft u de beschikking over een buitenzwembad en tennisbaan. Een supermarkt en restaurant vindt u op 400m.

De regio Yonne is het noordelijkste stuk van Bourgogne met hoofdstad Auxerre. Het is een gebied waar de wereldberoemde goudgele Chabliswijnen vandaan komen. Maar er is nog veel meer dan wijn. De streek biedt veel historie en glooiende landschappen. Wij nodigen u van harte uit in dit schitterende vakantiehuis in Voutenay-sur-Cure, in de regio Bourgondië Yonne in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht