Vakantiewoningen huren in Vias, Languedoc Roussillon Herault, Zuid Frankrijk | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Languedoc-Roussillon Herault (Vias), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Vias, Languedoc Roussillon Herault, Zuid Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mooie mobilhomes te huur voor 6 personen op 4-sterren Camping La Carabasse op slechts 800 meter van strand en zee in het kustplaatsje Vias in Zuid Frankrijk. Prachtig zwembadcomplex.

Deze fraaie Camping la Carabasse Vias Zuid Frankrijk Mobilhomes (type Esprit) beschikken over 2 slaapkamers (+ evt. een 3e kinderslaapkamer), 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en apart toilet, een gezellig woongedeelte met hoekbank, eettafel met stoelen en airco, open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, oven en (filter)koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt u over een terras/veranda met tuinmeubilair en een parkeerplaats. Camping la Carabasse beschikt over verschillende type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor alle mogelijkheden types en opties, prijzen, foto's en last-minute aanbiedingen.

De gasten van deze Camping la Carabasse Vias Zuid Frankrijk Mobilhomes hebben de beschikking over o.a. een enorm zwemparadijs met diverse zwembaden, glijbanen en ligstoelen, een restaurant, bar, pizzeria, wasserette, supermarkt, tennisbaan, sportcomplex, gamehal, pooltafel, beachvolleybalveld, jeu de boules, tafeltennis, speeltuinen, diverse kids clubs, er worden (in het hoogseizoen) diverse sport- en animatieactiviteiten georganiseerd en het vakantiepark ligt op slechts 800 meter van strand en zee !

De Camping la Carabasse Vias Zuid Frankrijk Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt voor het verkennen van de heerlijke omgeving. Zo ligt het vakantiepark vlakbij Cap d'Agde waar u zeker het Aquarium even moet bezoeken. Ook een dagje shoppen in de mooie stad Beziers is mogelijk en ook Sete is een bezoekje meer dan waard. De omgeving kent vele prachtige stranden en de mogelijkheden voor het maken van heerlijke fietstochten en wandelingen zijn volop aanwezig.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping la Carabasse in het kustplaatsje Vias in de regio Languedoc Roussillon Herault in Zuid Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht