Vakantiewoningen huren in Vevang Atlanterhavsveien, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 7 personen

Plaats
More Og Romsdal (Vevang Atlanterhavsveien), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Vevang Atlanterhavsveien, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend gelegen hytter te huur voor 7 personen in Vevang met een prachtig uitzicht op de Atlanterhavsveien (Atlantic Road) !

Deze Bergtunhytter Atlanterhavsveien More og Romsdal Noorwegen (type Edvartstua) beschikt over 4 slaapkamers, 2 slaapkamers met een 2-pers. bed (in 1 van de slaapkamers staat ook een wieg), 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden en een slaapkamer met een 1-pers. bed. Verder beschikt het type Edvartstua over een badkamer met douche, wastafel (met meubel) en toilet, een moderne keuken en een ruime woonkamer met tv en gratis internet.

Als huurder van de Bergtunhytter (het type Jonstua ligt vlakbij het type Edvartstua, dus ook voor grotere groepen een prima oplossing) heeft u buiten de beschikking over een terras met een prachtig uitzicht, over een drijvend plateau en de boten liggen op slechts 50 meter van de accommodatie. Zwemvesten zijn beschikbaar.

Bergtunhytter beschikt over meerdere type hytter. Kijk even op de site voor meer informatie.

De Bergtunhytter Atlanterhavsveien More og Romsdal Noorwegen zijn gelegen op een prachtige zonnige plek nabij Vevang (Eide Kommune) en met een schitterend uitzicht op de Atlanterhavsveien (Atlantic Road). In de naaste omgeving bevinden zich vele bezienswaardigheden en het visparadijs Hustadvika ligt vlak voor de deur van uw accommodatie. De Atlanterhavsveien is in slechts 5 minuten te bereiken met auto of boot. ’s Avonds kunt u genieten van een prachtige zonsondergang. Deze accommodatie is ideaal voor sportvissers en families.

Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht