Vakantiewoningen huren in Vang i Valdres, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Oppland (Zuid) (Vang i Valdres), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Vang i Valdres, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Schitterend aan het Vangsmjosa meer gelegen bungalows voor 6 personen te huur op prima camping in Vang i Valdres in de regio Oppland, Noorwegen. Goede basis voor wandelingen in de Jotunheimen.

Deze Boflaten Vang Oppland Noorwegen Bungalows beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en een kast en 1 met een stapelbed. In een loft zijn nog 2 slaapplaatsen gesitueerd. Alle slaapkamers hebben uitzicht op de rivier. Daarnaast is er een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met sofa, salontafel, 2 stoelen, TV, gratis WIFI en een grote (open) keuken met o.a. vaatwasser en eettafel met stoelen.

Beddengoed en handdoeken zijn te huur voor NOK 75 p.p. Wasmachine (kosten NOK 50) is beschikbaar in het (vernieuwde) sanitairgebouw welke vlakbij de bungalows gelegen is. De Boflaten Vang Oppland Noorwegen Bungalows zijn gesitueerd op Boflaten Camping, gelegen in een schitterende omgeving aan het Vangsmjosameer tussen Fagernes en Laerdal. De camping beschikt ook over diverse soorten hytter.

Het bergachtige dorp Vang is een uitstekend uitgangspunt voor wandelingen in het Nationale Park Jotunheimen en voor autotochten door zowel Oost als West Noorwegen. Probeer ook eens uw vissersgeluk in het Vangsmjosameer of maak een tocht naar een mooi bergmeer, beek of rivier. De landelijke wegen rond Vang zijn prima geschikt om te fietsen of om een wandeling te maken. Deze leiden u langs charmante bergboerderijen en andere bezienswaardigheden. Informeer bij de receptie naar de diverse dagtochtmogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalows op Boflaten Camping in Vang i Valdres in de regio Oppland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht