Vakantiewoningen huren in Valsavarenche, Valle d'Aosta, Italië | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Valle d’Aosta (Valsavarenche), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Valsavarenche, Valle d'Aosta, Italië
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis met een geweldig uitzicht te huur voor 5 personen in Valsavarenche, in de regio Valle d’Aosta in Italië. Attracties: "Gran Paradiso", Villeneuve, Aosta, de gletsjers van de Gran Paradiso, zomer- en wintersport.

Dit prachtig gelegen Vakantiehuis Eau Rousse Valsavarenche Valle d'Aosta Italië beschikt over een woon-/eetkamer met een 2-pers. divanbed, open haard en satelliet TV. Keuken. Zitbad/bidet/WC. Bovenverdieping: (steile trap): een slaapkamer met twee 2-pers. bedden. Het vakantiehuis is te bereiken via 7 traptreden en beschikt over een balkon. U heeft een fraai uitzicht op de bergen.

Vakantiehuis Eau Rousse Valsavarenche Valle d'Aosta Italië heeft een rustige, verhoogde ligging en is gelegen in Eau Rousse, in het nationaal park "Gran Paradiso". Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin met tuinmeubilair. Een restaurant vindt u op 30m, een bushalte op 200m en het centrum van Degioz, waar u verschillende faciliteiten vindt, op 4 km afstand.

De zeer geliefde vakantieplaats Valsavarenche is de hoofdstad van het gelijknamige dal en is gelegen ten zuidoosten van Aosta en op 19 km afstand ten zuiden van Villeneuve. Mogelijkheden voor het maken van uitstapjes naar het nationaal park "Gran Paradiso", aan het einde van het dal. Er zijn regelmatige busdiensten naar Aosta.

In het noorden van Italië, grenzend aan Frankrijk en Zwitserland, ligt de fascinerende regio Valle d’Aosta. Verscholen tussen de hoogste toppen van de Alpen bekoort Valle d'Aosta elke reiziger, niet alleen met natuurschoon maar ook met culturele bezienswaardigheden, zomer- en wintersporten en met eeuwenoude tradities. Valle d'Aosta beschikt over majestueuze bergen, grijze rotsen, loodrechte afgronden en ongerepte valleien. De tientallen kastelen en burchten bewaken het dal vanaf de middelhoge bergen. Toerisme is hier de belangrijkste bron van inkomsten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Valsavarenche in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht