Vakantiewoningen huren in Valledoria, Sardinië, Italie | villa voor 8 personen

Plaats
Sardinië (Valledoria), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Valledoria, Sardinië, Italie
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Schitterend direct aan het strand gelegen villa voor 8 personen bij het plaatsje Valledoria op Sardinie.

Deze Villa Maragnani Valledoria Sardinie beschikt over 3 slaapkamers (twee met een 2-pers. bed en een slaapkamer met twee 1-pers. bedden), 2 badkamers met douche, wastafel, bidet en toilet, een woonkamer met 2 sofa's (waaronder een 2-pers. slaapsofa), stoelen, tafel en tv, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron, oven, koelkast met vriesvak en een eettafel met 8 stoelen. Buiten beschikt u over een veranda/terras met tuinmeubilair.

Deze prachtige villa Maragnani Valledoria Sardinie is gelegen aan de noordwestzijde van het eiland Sardinie. Gelegen direct aan een prachtig strand.

Als gast van de Villa Maragnani Valledoria Sardinie heeft u tevens toegang tot de faciliteiten van de nabij gelegen Camping Village La Foce in Valledoria. Deze Camping beschikt over een groot aantal accommodaties waaronder diverse typen villa's en mobilhomes. De sleutelafgifte vindt ook plaats via deze camping.

Camping Village La Foce beschikt over zeer veel faciliteiten waaronder een bar/restaurant, pizzeria, supermarkt, zwembaden, tennisbanen, basketbalveld en diverse speel- en sportmogelijkheden. Tevens worden er op Camping Village La Foce boot- en kano-excursies georganiseerd, is er een animatieteam aanwezig en is op de camping een surfschool gevestigd.

Wij heten u van harte welkom in Villa Maragnani Valledoria op Sardinie !

Ga terug naar overzicht