Vakantiewoningen huren in Valledoria, Sardinië, Italie | mobilhomes voor 5 personen

Plaats
Sardinië (Valledoria), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Valledoria, Sardinië, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op prachtig park gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur bij het plaatsje Valledoria op Sardinie.

Deze Camping Village La Foce Sardinie Mobilhomes (type Elegant 5 personen) beschikken over twee slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden met daarboven een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met hoekbank, tafel en flatscreen tv, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koffiezetapparaat, en een koelkast met vriesvak. Buiten treft u een fraaie veranda aan met tuinmeubilair waaronder 2 zonnebedden.

Camping Village La Foce beschikt over een groot aantal accommodaties waaronder diverse type mobilhomes. Kijk even op de fraaie site van de camping voor meer informatie.

Als gast van de Camping Village La Foce Sardinie Mobilhomes heeft u de beschikking over zeer veel faciliteiten waaronder een bar/restaurant, pizzeria, supermarkt, zwembaden, tennisbanen, basketbalveld en diverse speel- en sportmogelijkheden. Tevens worden er op Camping Village La Foce boot- en kano-excursies georganiseerd, is er een animatieteam aanwezig en is op de camping een surfschool gevestigd.

Gescheiden door een schone rivier ligt Camping Village La Foce direct aan het strand. Via een bootje wordt u op elk moment van de dag naar het strand en weer terug gebracht.

Wij heten u van harte welkom op Camping Village La Foce in Valledoria op Sardinie !

Ga terug naar overzicht