Vakantiewoningen huren in Vaison-La-Romaine, Orange, Provence-Alpen-Côte d’Azur Vaucluse, Frankrijk | vakantiehuis voor 7 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Vaucluse (Vaison-La-Romaine), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Vaison-La-Romaine, Orange, Provence-Alpen-Côte d’Azur Vaucluse, Frankrijk
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooi op een heuvel gelegen vakantiehuis voor 7 personen te huur in Vaison-La-Romaine, Orange. Vakantiewoning met zwembad met prachtig uitzicht in de regio Provence-Alpen-Cote d'Azur Vaucluse.

Dit Vakantiehuis Vaison-La-Romaine Orange Provence Alpen Cote d'Azur beschikt over 4 slaapkamers, 3 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers.bedden, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel, stoelen, tv, radio en cd en een fraaie zeer goed uitgeruste keuken met fornuis, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat. Verder is er een wasmachine aanwezig.

Voor buiten beschikt dit vakantiehuis over een terras met tuinmeubilair (waaronder 4 ligstoelen), barbecue en zwembad (29m2). Een rivier/beek ligt op 500m., een winkel en restaurant op 600m. en de dichtstbijzijnde grote stad (Orange) ligt op 25km. afstand.

Dit Vakantiehuis Vaison-La-Romaine Orange Provence Alpen Cote d'Azur heeft een mooie ligging op een beboste heuvel, die de kleine Provençaalse stad Vaison-La-Romaine omgeeft. Het vakantiehuis beschikt over een vrij geplaatst zwembad. Het prachtige middeleeuwse stadje Vaison-La-Romaine is ontstaan aan de oever van Ouvèze. U bereikt de oever binnen enkele minuten lopen. Hier kunt u vele historische plekjes en antieke overblijfelsen ontdekken, waardoor Vaison wereldwijd bekend is als een oude Romeinse handelswijk.

Wij heten u van harte welkom in dit mooie Vakantiehuis Vaison-La-Romaine Orange in de regio Provence-Alpen-Cote d'Azur. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht