vakantiewoningen huren in Urmein, Graubünden, Zwitserland | appartement voor 4 personen

Plaats
Graubünden (Urmein), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Urmein, Graubünden, Zwitserland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Leuk appartement te huur voor 4 personen in Urmein, in de mooie regio Graubünden in Zwitserland.

Appartement ViVa B&B Urmein Graubünden Zwitserland beschikt over 4 slaapplaatsen (waaronder een 2-pers. bed), een flatscreen TV, gratis WIFI, een badkamer met douche, een klein keukentje met koelkast en waterkoker en buiten kunt u lekker relaxen op het terras. In combinatie met de huur van het appartement kan een ontbijtbuffet geboekt worden.

Appartement ViVa B&B Urmein Graubünden Zwitserland is gelegen in het dorpje Urmein op zo'n 35km. van Davos en 40km. van St. Moritz. De dichtstbijzijnde luchthaven is in Lugano, op 85km. van Appartement ViVa B&B Urmein.

Met een vakantiehuis in Urmein in de regio Graubünden kunt u in de zomer én in de winter een sportieve vakantie beleven. Graubünden is een zeer bergachtig gebied waarbij de lucht zo zuiver is dat Davos een kuuroord is voor astmapatiënten. In de gehele regio kunt u in de zomer prachtige wandelingen maken, waarbij verschillende kabelbanen u naar hoger gelegen gebieden brengen. De omgeving is ‘s zomers een waar paradijs voor bergklimmers en in de winter zijn hier vele wintersportmogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit leuke appartement in Urmein, in de mooie regio Graubünden in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht