Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie | vakantiehuisjes voor 6 personen

Plaats
Istrie (Umag), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Park Umag is een van de vaakst bekroonde campings van Kroatiƫ, een ideale vakantiebestemming in Istriƫ. De camping ligt een paar kilometer buiten Umag aan een adembenemend mooie baai en heeft meer dan 2000 standplaatsen, inclusief plekken voor tenten en stacaravans. De Park Umag camping is voorzien van een zwembadcomplex buiten, kinderspeelterreinen en een Istrisch "ecodorp". Park Umag is de ultieme plek voor een onvergetelijke familievakantie.

De camping beschikt over een groot aantal kampeerplaatsen waaronder een aantal luxe kampeerplaatsen. Camping Village Park Umag beschikt over meerdere type mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen. De camping valt onder de groep Istraturist. Deze groep beschikt over meerdere accommodaties op verschillende parken en resorts.

Als gast van Camping Village Park Umag Istrie heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt het resort over A la carte restaurants, pizzeria, snackbar, chill-outbar, cafe bar, ijssalon, supermarkt, bakkerij, vishandel, huisartsenpost, kapper, massage, internetcorner, strand, zwemparadijs (met piratenschip !) en zijn er diverse sport- en speelvoorzieningen.

Zo beschikt het resort over een speeltuin, beachvolleybal, voetbal, boccie, schietbaan, tennisbanen, jogging en wandelpaden, fietsenverhuur en kun je er diverse watersporten bedrijven. Verder is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig die van alles organiseert voor zowel kinderen als volwassenen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Village Park Umag bij de prachtige plaats Umag in de toeristische regio Istrie, Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht