Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie | vakantiehuisjes voor 4 personen

Plaats
Istrie (Savudrija, Umag), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Camping Savudrija vlak bij Umag is de droom van elke natuurliefhebber. De camping bevindt zich in Savudrija aan de voet van de oudste vuurtoren aan de Adriatische kust en wordt omringd door de schone, rustige zee aan de ene kant en de dichte, Mediterrane begroeiing aan de andere. De camping biedt u rust en ontspanning in een bekroonde stijl. Camping Savudrija organiseert activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor het een geweldige camping is om uw familievakantie in Kroatiƫ door te brengen.

De camping beschikt over een groot aantal kampeerplaatsen waaronder een aantal luxe kampeerplaatsen. Mobilhomes en chalets vindt u op Park Umag wat net als Camping Savudrija onder de groep Istraturist valt. Istraturist beschikt daarnaast over meerdere accommodaties op de verschillende parken en resorts.

Als gast van Camping Savudrija Umag Istrie heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt het resort over A la carte restaurants, pizzeria, supermarkt, kiosk, internetcorner, een heerlijk strand en zijn er sport- en speelvoorzieningen.

Zo beschikt het resort over een speeltuin, beachvolleybal, basketbalveld, aquagym, tennisbanen, minigolf, tafeltennis en kun je er diverse watersporten bedrijven. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam activiteiten voor jong en oud en er is een miniclub in het resort.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Savudrija bij de prachtige plaats Umag in de toeristische regio Istrie, Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht