Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie | vakantiehuisjes voor 4 personen

Plaats
Istrie (Umag), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Kanegra FKK is een bekroonde nudistencamping aan een van de mooiste baaien van Kroatië, net buiten Umag. Door het smetteloze kiezelstrand geniet u nog meer van uw verblijf aan de Adriatische Zee. Breng de dagen zonnebadend op het strand door of doe mee aan de talrijke sportactiviteiten die de camping biedt. Maar de avonden op Kanegra zijn net zo fijn, omdat live muziek en thema-amusement de nachten spannend houden.

De camping beschikt over een groot aantal kampeerplaatsen waaronder een aantal luxe kampeerplaatsen. Mobilhomes en chalets vindt u op Park Umag wat net als Naturist Camping Kanegra FKK onder de groep Istraturist valt. Istraturist beschikt daarnaast over meerdere accommodaties op de verschillende parken en resorts.

Als gast van Naturist Camping Kanegra FKK Umag Istrie heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt het resort over A la carte restaurants, pizzeria, snackbar, cocktailbar, café, bar, supermarkt, internetcorner, goed onderhouden nudistenstrand en zijn er diverse sport- en speelvoorzieningen.

Zo beschikt het resort over een speeltuin, beachvolleybal, coccobal, schietbaan, tennisbanen, minigolf, tafeltennis, fietsenverhuur en kun je er diverse watersporten bedrijven. Verder is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig die van alles organiseert voor zowel kinderen als volwassenen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Naturist Camping Kanegra FKK bij de prachtige plaats Umag in de toeristische regio Istrie, Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht