Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie | vakantiehuisjes voor 4 personen

Plaats
Istrie (Umag), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Camping Finida biedt Istrische charme en natuurlijke schoonheid aan de kust net buiten Umag, Kroatiƫ. De camping heeft een sportcentrum waar fietsen, kano's en roeiboten worden verhuurd en er worden dagelijks activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd. Camping Finida is de perfecte plek om een familievakantie in Istriƫ door te brengen. Restaurants, een supermarkt en een internethoek vindt u ook op het terrein. Camping Finida in Umag is de ultieme buitenervaring.

De camping beschikt over een groot aantal kampeerplaatsen waaronder een aantal luxe kampeerplaatsen. Mobilhomes en chalets vindt u op Park Umag wat net als Camping Finida onder de groep Istraturist valt. Istraturist beschikt daarnaast over meerdere accommodaties op de verschillende parken en resorts.

Als gast van Camping Finida Umag Istrie heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt het resort over A la carte restaurants, pizzeria, supermarkt, kiosk, winkeltje met strandspullen, internetcorner, een heerlijk strand en zijn er sport- en speelvoorzieningen.

Zo beschikt het resort over een speeltuin, beachvolleybal, fietspaden, tafeltennis, fietsenverhuur en kun je er diverse watersporten bedrijven.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Finida bij de prachtige plaats Umag in de toeristische regio Istrie, Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht