Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie | vakantiehuisjes voor 4 personen

Plaats
Istrie (Umag), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Umag, Istrie, Kroatie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Camping Stella Maris Umag Istrie is de camping voor een actieve vakantie in Umag, Kroatie. De camping bevindt zich in het Stella Maris Resort waar zich verschillende vakantieverblijven bevinden. Door het grote aantal activiteiten zoals sport, fitness, creativiteitsprogramma's en culturele workshops heeft u mogelijkheden te over voor een afwisselend en actief verblijf op deze populaire Kroatische camping.

De camping beschikt over een groot aantal kampeerplaatsen waaronder een aantal luxe kampeerplaatsen. Mobilhomes en chalets vindt u op Park Umag wat net als Camping Stella Maris onder de groep Istraturist valt. Istraturist beschikt daarnaast over meerdere accommodaties op de verschillende parken en resorts.

Als gast van Camping Stella Maris Umag Istrie heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt het resort over A la carte restaurants, snackbars, cafe's, pizzeria, supermarkt, kleine jachthaven, buitenzwembad, kiezelstrand en zijn er talloze sport- en speelvoorzieningen.

Zo beschikt het resort over een (beroemd) tenniscomplex met 16 tennisbanen (+ school), een sporthal, voetbalvelden, minigolf, fiets en skate verhuur, adrenaline park, duikschool en kunt u er paardrijden en diverse watersporten bedrijven.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Stella Maris bij de prachtige plaats Umag in de toeristische regio Istrie, Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht