Vakantiewoningen huren in Trysil, Hedmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Hedmark (Trysil), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Trysil, Hedmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraaie direct aan de bekende visrivier (vlagzalm, forel, snoek) Trysilelva en op loopafstand van het beroemde skistadje Trysil gelegen hytter voor 2 - 6 personen te huur in de mooie regio Hedmark in Noorwegen.

Deze Trysil Hyttegrend Hedmark Noorwegen Hytter zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Alle hytter zijn zeer mooi ingericht en beschikken over 2, 4 of 6 bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met tv en een open haard. De grotere hytter beschikken ook over een (combi)-magnetron/oven. Alle hytter kijken schitterend uit op de rivier en/of berg. U kunt gratis gebruik maken van fietsen, er worden boten verhuurd (met en zonder motor) en 's ochtends worden verse broodjes gebakken.

Trysil Hyttegrend beschikt naast deze Trysil Hyttegrend Hedmark Noorwegen Hytter ook over een groot familiehuis. Dit kan geheel gehuurd worden (10 kamers; 1- en 2-pers.). Ook kunnen de kamers los gehuurd worden. Kijk even op de site voor meer informatie.

Trysil Hyttegrend is een prima zomerbestemming want er zijn zeer goede mogelijkheden om te vissen, zowel in de Trysilelva als in een van de vele riviertjes en meertjes in de omgeving. Maar ook per kano of drijvend op een vlot kunt u natuurlijk eindeloos genieten van de prachtige natuur. Voor wie het minder kalm aan wil doen zijn er mogelijkheden om te raften, onder leiding van een gids te wandelen langs spannende kloven of met een kajak de wateren verkennen. Van juni t/m oktober is Trysil Hyttegrend het centrum voor de vliegvisactiviteiten.

Is er in de zomer al veel te ondernemen, in de winter bent u in Trysil helemaal op de juiste plek. Want de Trysilfjellet is het bekendste en grootste wintersportgebied van Noorwegen. Trysil Hyttegrend ligt op loopafstand van het centrum van Trysil, met diverse winkels en restaurants. De skibus stopt voor de deur.

De familie Nelissen heet u van harte welkom op Trysil Hyttegrend. Ze vertellen u graag over de mogelijkheden in de omgeving. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht