Vakantiewoningen huren in Trogir, Dalmatie - regio Split, Kroatie | Vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Dalmatie - regio Split (Okrug Gornji, Trogir), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Trogir, Dalmatie - regio Split, Kroatie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie op het schiereiland Okrug Gornji bij Trogir gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op Camping Rozac bij Trogir, Dalmatie - regio Split, Kroatie. Camping met strand op loopafstand van Trogir.

Deze mooie Camping Rozac Trogir Dalmatie Kroatie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (slaap-)sofa, tafel, flatscreen tv, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, magnetron en gratis WIFI (vanaf 2016).

Voor buiten beschikt u over een (deels) overdekte veranda met tuinmeubilair. Camping Rozac beschikt over verschillende type mobilhomes. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Rozac Trogir Dalmatie Kroatie Mobilhomes heeft u de beschikking over een restaurant, speeltuin, watersportverhuur, kleine supermarkt, WIFI, boot-, fiets- en scooterverhuur en verder ligt Camping Rozac direct aan strand en zee. Prima watersportmogelijkheden dus en bovendien ligt er een duikcentrum vlak naast de camping. In de naaste omgeving van de camping zijn er goede wandel- en fietsmogelijkheden.

De Camping Rozac Trogir Dalmatie Kroatie Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De camping is direct gesitueerd aan zee en ligt op loop-, fietsafstand van het prachtige stadje Trogir wat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Dat moet u echt even bezoeken. Ook Split en Sibenik liggen op nog geen uur rijden van de camping.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Rozac op loopafstand van het prachtige stadje Trogir in de regio Dalmatie - regio Split in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht