Vakantiewoningen huren in Trier, Moezel, Duitsland | appartement voor 5 personen

Plaats
Moezel (Trier), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Trier, Moezel, Duitsland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 5 personen in trier, in de mooie regio Moezel in Duitsland.

Appartement Trier Moezel Duitsland beschikt over 3 kamers (80 m2), op de begane grond: woonkamer met sat-TV. 1 slaapkamer, zonder ramen met 1 2-persoons bed (beschikt over een klein raam naar de keuken en wordt daardoor voorzien van daglicht) en 1 slaapkamer met 1 bed. Uitgang naar de tuin met een zithoek en het terras (met terrasmeubilair). Slaapnis met gordijn, zonder ramen, met 1 2-persoons bed (in de wwonkamer). Keuken, voorzien van een oven, magnetron, elektrische koffiemachine en een eettafel. Douche/WC.

Appartement Trier Moezel Duitsland is gelegen in het centrum van Trier en heeft een drukke ligging, aan een hoofdweg. Het appartement bevindt zich tegenover de Porta Nigra. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een wasmachine en droger. Er bevindt zich een winkelruimte op de begane grond. Een levensmiddelenwinkel en een restaurant vindt u op 100m, een bushalte op 200m, het station en tennisbanen op 500m, een buiten- en een overdektzwembad op 1 km en een golfterrein op 25 km afstand.

De bekende historische stad Trier is de oudste stad van Duitsland en ligt direkt aan de Moezel. Trier beschikt over verschillende excursiemogelijkheden waaronder de talrijke bezienswaardigheden uit de oude Romeinse tijd. De Porta Nigra en de Kaiserthermen zijn de bekendste bezienswaardigheden. Mogelijkheid voor uitstapjes naar Saarbr├╝cken (98 km) en Koblenz of naar het nabijgelegen Luxemburg (50 km).

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Trier, in de mooie regio Moezel in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht