Vakantiewoningen huren in Trebnje, Novo Mesto, Zuid Oost Slovenie, Slovenie | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Zuidoost Slovenië (Novo Mesto), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Trebnje, Novo Mesto, Zuid Oost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Centraal tussen Trebnje en Novo Mesto gelegen vakantiehuis voor 6 personen te huur in Trebnje bij Novo Mesto in de regio Zuid Oost Slovenie, Slovenie. Landelijk gelegen vakantiewoning.

Dit mooie knusse Vakantiehuis Novo Mesto Trebnje Zuid Oost Slovenie is geschikt voor 6 personen + 1 kind (0-3jr.) en beschikt over 2 slaapkamers met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met een (2-pers. slaap-)sofa, stoelen, tafel, tv, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt dit Vakantiehuis Novo Mesto Trebnje Zuid Oost Slovenie over een overdekte veranda met tuinmeubilair en barbecue. Verder is er in de vakantiewoning een kinderstoel en kinderbedje aanwezig. Winkels en een restaurant liggen op 1,5km. afstand, een waterpark (Thermal Park) ligt op 15km. en de dichtstbijzijnde grote stad (Trebnje) ligt op 12km. afstand. Ook Novo Mesto is gemakkelijk te bereiken.

De mooie stad Novo Mesto ligt direct aan de rivier Krka en heeft 22.000 inwoners. Het op een rots gelegen centrum van de stad wordt vooral gekarakteriseerd door de rivier Krka welke het grotendeels omringt. In de prachtige omgeving kunt u verschillende kastelen en middeleeuwse kloosters bezoeken en vindt u versierde kerken, kuuroorden en mooie pleinen. Een ideaal gebied voor het maken van fiets- of wandeltochten !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in Trebnje bij Novo Mesto in de regio Zuid Oost Slovenie in Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht