Vakantiewoningen huren in Tortoli, Sardinië, Italie | bungalow voor 8 personen

Plaats
Sardinië (Tortoli), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Tortoli, Sardinië, Italie
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan een prachtig strand gelegen bungalows en mobilhomes voor maximaal 8 personen te huur op een park met zeer veel voorzieningen waaronder een zeer fraai zwembad !

Deze Camping Orri Tortoli Sardinie Bungalows & Mobilhomes zijn geschikt voor maximaal 8 personen (bungalows) en beschikken over eigen sanitair, goed uitgeruste keuken en veranda met tuinmeubilair.

Camping Orri ligt bij de plaats Tortoli in de provincie Ogliastra (oostzijde Sardinie), bekend vanwege de prachtige idyllische stranden, baaien en vooral een prachtig gekleurde zee. Maar Sardinie is meer dan dat. In het binnenland vindt u een prachtige natuur en daarnaast veel historie en tradities. Het is een authentiek paradijs wat nog niet door het massatoerisme is ontdekt.

In dit gebied ligt Camping Orri wat de gasten een familiaire en rustige sfeer biedt. Het terrein ligt direct aan een groot zandstrand. Maar als u wilt zwemmen kunt u ook van ons nieuwe zwembad (met ligstoelen) gebruik maken.

Als gast van de Camping Orri Torboli Sardinie Bungalows & Mobilhomes heeft u daarnaast de beschikking over zeer veel andere faciliteiten, waaronder een restaurant, een pizzeria, bar, minimarkt, speeltuin, tafeltennis en zijn er voldoende sportmogelijkheden. Er zijn fietsen te huur en in het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

Kortom, alles is aanwezig om u een onbezorgde vakantie te bezorgen. Wij heten u van harte welkom op Camping Orri in Tortoli op het prachtige eiland Sardinie in Italie. !

Ga terug naar overzicht