Vakantiewoningen huren in Tjeldsto, Sotra, Hordaland, Noorwegen | vakantiewoning voor 8 personen

Plaats
Hordaland (Tjeldsto, Sotra), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Tjeldsto, Sotra, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Nautnes Fiskevaer is een klein vissersdorpje waar diverse vakantiewoningen worden aangeboden. De accommodaties liggen direct aan zee en op slechts een uur rijden van de prachtige stad Bergen !

De Nautnes Fiskevaer Tjeldsto Sotra Bergen Vakantiewoningen bestaan uit appartementen en gastenverblijven van verschillende omvang. Van een 2-pers. kamer met stapelbed tot een exclusieve villa met 4 grote slaapkamers geschikt voor 8 personen. Alle Rorbuer appartementen aan de kust hebben een veranda aan zee. Wij bieden gastenverblijven aan voor het gehele gezin en in het oude gerenoveerde hoofdgebouw beschikken we over modern ingerichte familieappartementen.

Nautnes Fiskevaer biedt diverse types vakantiewoningen aan, gelegen direct aan zee aan de westkust van Noorwegen. De charmante ligging direct aan de kust is niet alleen voor ervaren diepzee vissers aantrekkelijk, ook voor mensen die dichtbij de natuur vakantie willen vieren.

Hier kunt u genieten van de zomer en zon, regen en stormen, alsmede van de meest ongelooflijke zonsondergangen. Maar ook ideaal om de prachtige stad Bergen te bezoeken, want Nautnes Fiskevaer ligt slechts op een uur rijden van het centrum van Bergen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een exclusieve mogelijkheid u per priveboot vanaf Bryggen in het centrum van Bergen rechtstreeks naar Nautnes te laten vervoeren.

De omgeving rond Nautnes is een paradijs voor (zee)vissers en duikers en de vele lieflijke inhammen zijn zeer geschikt om te kayakken. Als gast van deze Nautnes Fiskevaer Tjeldsto Sotra Bergen Vakantiewoningen kunt u – tegen betaling – gebruik maken van diverse boten en is er zelfs een helikoptervlucht mogelijk om de prachtige omgeving vanuit de lucht te kunnen bekijken.

Wij heten u van harte welkom bij Nautnes Fiskevaer. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht