Vakantiewoningen huren in Teulada, Sardinië, Italie | appartement voor 4 personen

Plaats
Sardinië (Teulada), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Teulada, Sardinië, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie appartementen voor 4 personen te huur op prachtige locatie bij het dorpje Teulada op Sardinie.

Deze Agriturismo Sa Tiria Teulada Sardinie Appartementen zijn geschikt voor 2 volwassenen + 2 kinderen en beschikken standaard over een 2-pers. bed of twee 1-pers. bedden eventueel aangevuld met een stapelbed voor de kinderen. Verder beschikken de appartementen over een badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet over een tafel met stoelen, tv en een koelkast. Buiten bevindt zich een overdekte veranda met tuinmeubilair.

De Agriturismo Sa Tiria Teulada Sardinie Appartementen bevinden zich op het platteland van Teulada, een klein stadje in het zuidwesten van Sardinie, in een vallei met zicht op zee. De nabije kust is een aaneenschakeling van prachtige stranden en baaien en deels verstopte grotten. Hier komt de zee en het berglandschap samen in een gebied zonder massatoerisme.

De boerderij Sa Tiria is meer dan 100 jaar geleden opgericht en is al die jaren familiebezit geweest. Op de landerijen worden schapen en varkens gehouden. Wij producen zelf vlees, melk en huisgemaakte kaas welke van de hoogste kwaliteit is.

In ons restaurant serveren wij traditionele maaltijden, geheel volgens lokaal recept en aangevuld met vers gemaakte pasta en brood. Wij nodigen u van harte uit in de kamers en/of appartementen bij Agriturismo Sa Tiria in Teulada. Proef de sfeer en kom genieten van het prachtige eiland Sardinie !

Ga terug naar overzicht