Vakantiewoningen huren in Svolvaer Lofoten, Nordland, Noorwegen | appartement voor 4 personen

Plaats
Nordland Noord Lofoten Vesteralen (Svolvaer Lofoten), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Svolvaer, Lofoten, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op unieke plek in Svolvaer gelegen appartementen te huur voor 4 personen. Anker Brygge beschikt over een sauna, wifi, pub en prima restaurant. Vakantiecomplex op Lofoten in Noorwegen. Direct in de oude haven van Svolvaer gelegen zeer luxe ingerichte Rorbuersuites te huur !

Deze Anker Brygge Svolvaer Lofoten Noorwegen Appartementen beschikken over 2 slaapkamers met eigen badkamer. Een van de slaapkamers heeft een 2-pers.bed, terwijl zich in de andere 2 aparte bedden bevinden.
Er is een woonkamer met een sofa groep en een flatscreen tv, en er is een volledig uitgeruste keuken met zowel een oven en een vaatwasser. Er is ook een koffiezetapparaat en gratis koffie!

Als gast van Anker Brygge Svolvaer Lofoten Noorwegen Appartementen heeft u ook gratis toegang tot de sauna en beschikt u over een gratis internetverbinding. We hebben ook een levendige pub (met live muziek elk weekend) en een chique restaurant te bezoeken in de avonduren. Naast deze appartementen zijn er ook nog diverse andere accommodaties te huur. Kijk even op de site voor meer informatie.

De Anker Brygge Svolvaer Lofoten Noorwegen Appartementen zijn gelegen in Anker Brygge in Svolvaer: een zeer zorgvuldig ontworpen Resort dat de kwaliteit en de service hoog in het vaandel heeft staan. Alle appartementen zijn ingericht in een individuele, persoonlijke stijl en onderhouden volgens normen die bijna ongekend zijn. Op deze manier hopen wij de harten van een andere groep toeristen te bereiken, degenen die hogere eisen stellen dan die welke normaliter aangeboden worden door andere Resorts in Noorwegen.

Het kadegebouw waar heden ten dage het Anker Brygge is gevestigd, is gebouwd in 1880 en was vroeger een visverwerkingsplaats compleet met een zouterij en vat fabriek. Nu treft u er een moderne, maar toch historische plaats aan met hoge kwaliteits-accommodaties en heerlijk eten met lokale smaken.

Anker Brygge in Svolvaer is een ideale plaats voor gasten die gesteld zijn op kwaliteit maar toch graag in een traditionele accommodatie willen verblijven. Tel daarbij op dat Anker Brygge gelegen is in de haven van Svolvaer met een geweldig uitzicht over de fjorden en bergen en u bent verzekerd van een prima verblijf. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in Svolvaer op de prachtige eilandengroep Lofoten, graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht