Vakantiewoningen huren in Surnadal, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
More Og Romsdal (Surnadal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Surnadal, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan de rivier Surna gelegen hytter voor 6 personen te huur op Surnadal Camping Brekkoya in Surnadal in de mooie regio More og Romsdal, Noorwegen. Ideale plek voor vissers en natuurliefhebbers!

Deze mooie Surnadal Camping More og Romsdal Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers (bedden zijn voorzien van dekbedden), eigen sanitair (douche/wc), een goed uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer met tv. Dit type beschikt ook over een veranda.

Surnadal Camping Brekkoya ligt op 500 meter afstand van het centrum van het plaatsje Surnadal aan de rivier Surna. Deze rivier is een van Noorwegen's beste zalmrivieren. Maar daarnaast kunt u ook in de meren in de bergen vissen en uiteraard in het fjord.

In het plaatsje Surnadal, wat op loopafstand ligt, vindt u een overdekt zwembad, winkels en restaurants. En op 7 km. de beroemde witte stranden Kalkstranda. Verder vindt u in de directe omgeving diverse watervallen en zijn er veel dingen te ondernemen. Surnadal is bovendien zeer centraal gelegen tussen Kristiansund, Molde en Trondheim.

En leuk om te weten: in dit gebied ligt het NUL-punt als men de kwaliteit van de lucht wil meten. Oftewel hier vindt u de zuiverste lucht van de wereld !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie hytter op Surnadal Camping Brekkoya in Surnadal in de regio More og Romsdal in het westen van Noorwegen.

Ga terug naar overzicht