Vakantiewoningen huren in Straza, Novo Mesto, Zuid Oost Slovenie, Slovenie | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Zuidoost Slovenië (Novo Mesto), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Straza, Novo Mesto, Zuid Oost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Met een schitterend uitzicht gelegen vakantiehuis voor 6 personen te huur in Straza bij Novo Mesto in de regio Zuid Oost Slovenie in Slovenie.

Dit werkelijk schitterend gelegen Vakantiehuis Novo Mesto Straza Zuid Oost Slovenie is geschikt voor 6 personen en beschikt over een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, een loft met 4 slaapplaatsen, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv, gratis draadloos internet (wifi), en een keuken met kookplaat, koelkast en magnetron.

Als gast van dit Vakantiehuis Novo Mesto Straza Zuid Oost Slovenie beschikt u buiten over een terras en balkon met tuinmeubilair en barbecue. Winkels liggen op 500 meter afstand, een restaurant op 1km., een waterpark (Thermal Park) op 5km. en andere zwemmogelijkheden (rivier/beek) op 400 meter afstand. Dit dichtstbijzijnde grote stad (Novo Mesto) ligt op slechts 5km. afstand.

De mooie stad Novo Mesto ligt direct aan de rivier Krka en heeft 22.000 inwoners. Het op een rots gelegen centrum van de stad wordt vooral gekarakteriseerd door de rivier Krka welke het grotendeels omringt. In de prachtige omgeving kunt u verschillende kastelen en middeleeuwse kloosters bezoeken en vindt u versierde kerken, kuuroorden en mooie pleinen. Een ideaal gebied voor het maken van fiets- of wandeltochten !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in Straza bij Novo Mesto in de regio Zuid Oost Slovenie in Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht