Vakantiewoningen huren in Stouby, Vejle Fjord, Zuid-Jutland, Denemarken | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Zuid-Jutland (Stouby), Vakantiehuizen Denemarken
Park
Vakantiewoningen huren in Stouby, Vejle Fjord, Zuid-Jutland, Denemarken
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Vlakbij het Vejle Fjord en op slechts 20km. van Vejle gelegen hytter voor 4 personen te huur op Logballe Camping in Stouby, Vejle Fjord, Zuid-Jutland, Denemarken. Camping met zwembad.

Deze Logballe Camping Stouby Vejle Fjord Denemarken Hytter hebben een eigen terras met tuinmeubilair. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht en kunt u heerlijk genieten van de avondzon. De grote hutten hebben een oppervlakte van 16m2. Boven is een slaapzoldertje (2-3 slaapplaatsen), beneden 2 stapelbedden welke u kunt veranderen tot een zithoek. Verder beschikken deze leuke hytter over een keukentje met kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat. De camping beschikt over diverse type vakantiehuisjes, waaronder ook zeer fraaie mobilhomes.

Als gast van deze Logballe Camping Stouby Vejle Fjord Denemarken Hytter heeft u de beschikking over een groot zwembad met kinderbadje, campingwinkeltje, sportvelden, volleybal- en basketbalnetten, tafeltennis, voetbalspel, recreatieruimte met tv en biljart. Zowel voor groot als klein worden er activiteiten georganiseerd op sportief en creatief gebied. Daarnaast ligt Logballe Camping ideaal als u op doorreis bent naar bijvoorbeeld Noorwegen of Zweden. Of als u juist weer op terugweg bent.

De Logballe Camping Stouby Vejle Fjord Denemarken Hytter zijn gelegen op Logballe Camping, een gezellige familiecamping met 1e klas voorzieningen. Gelegen in het prachtige, onontdekte natuurgebied bij het Vejle Fjord. In de naaste omgeving liggen leuke stadjes als Juelsminde, Horsens en Vejle. Maar ook Legoland, Loveparken, Playland of een boottochtje naar het eilandje Hjarno of Endelave zijn goed te doen.

Wij heten u van harte welkom op Logballe Camping in Stouby bij het Vejle Fjord in het zuidoosten van Jutland in Denemarken. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht