Vakantiewoningen huren in Spildra Troms, Troms, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Troms (Spildra Troms), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Spildra Troms, Troms, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend op het eiland Spildra gelegen hytter voor 2 - 6 personen te huur in de prachtige regio Troms, Noorwegen. Ideale plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en het ondernemen van activiteiten.

Deze Kvanangen Adventure Spildra Troms Noorwegen Hytter zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, over een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een woonkamer met (2-pers. slaap-) sofa, tafel, stoelen en flatscreen tv en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een picknicktafel, tuintafel en stoelen.

Naast deze hytter zijn er ook nog andere accommodaties te huur. Voor vervoer van en naar het eiland Spildra kan gezorgd worden. Kijk even op de site voor meer informatie.

Kvanangen Adventure heeft als doel: het aanbieden van complete pakketten voor toeristen, bedrijven en openbare instanties, waaronder vervoer, accommodatie, restaurants, activiteiten, cursussen en speciale arrangementen voor individuele wensen. Kvanangen Adventure bevindt zich op het eiland Spildra en er worden prachtige – onder begeleiding van een lokale gids – wandeltochten georganiseerd. Een wandeling over het eiland duurt ongeveer vier uur en biedt u uitstekende mogelijkheden om foto’s te maken van de bergen, van het Stenen Tijdperk Tofts, van de Viking geschiedenis en van de zeer oude Sami graven.

Kvanangen Adventure biedt accommodatie en maaltijden voor 2 tot 6 personen in een appartement en in de hytter Dunvik. We hebben ook toegang tot een grote grill hut en kunnen daar maaltijden serveren tot maximaal 20 personen. De eigenaren hebben tevens de beschikking over diverse boten waaronder een grote veerboot, die kan worden gebruikt voor uitstapjes rond Kvænangen.

Wij bieden ook fjord cruises aan richting de Jøkelfjorden en de Øksfjordjøkelen, de enige gletsjer van Europa welke direct uitmondt in de zee. Er worden duiktrips georganiseerd richting de koraalriffen in het fjord en op deze route ziet u vogelsoorten zoals de witte-arend, valk, havik en de aalscholver. We zien ook verschillende soorten kleine walvissen, waaronder bruinvissen en dolfijnen, maar ook grotere walvissoorten zoals potvissen, Minke en Beluga walvis of witte walvis.

Tot slot zijn er diverse vismogelijkheden: het Kvænangen Fjord is ideaal voor fjord vissen met een hoge kans op het vangen van heilbot, zeewolf en echt grote kabeljauw het hele jaar door, evenals grote hoeveelheden koolvis in de zomermaanden. Het Kvanangen Fjord wordt beschouwd als ’s werelds beste stek om op koolvis te vissen.

Ga terug naar overzicht