Vakantiewoningen huren in Sore Osen, Hedmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Hedmark (Sore Osen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Sore Osen, Hedmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Gezellige hytter voor 4 personen te huur op Sjoenden Camping aan de oevers van het Osensjoenmeer in Sore Osen in de Hedmark, Noorwegen. Mooie hytter, prima sanitair, rustige omgeving.

De Sjoenden Hytter Sore Osen Hedmark Noorwegen beschikken over 1 ruimte met een etagebed en slaapsofa voor 2 personen, over een keukentje met kookplaat, koelkast en waterboiler. Verder vindt u er een eettafel met stoelen en ook op de overdekte veranda treft u een tuintafel + stoelen aan.

Sjøenden Camping is mooi gelegen aan een uitloper van het Osensjøenmeer. Dit meer biedt goede vismogelijkheden. De eigenaar biedt boten en kano's te huur aan. Vanaf de camping loopt/fietst u zo de bossen in, daar zult u waarschijnlijk alleen maar vogels en elanden tegenkomen want de camping ligt in een zeer rustige omgeving. Trysilfjellet, het grootste wintersportgebied van Noorwegen ligt op 40km afstand. De camping beschikt over 9 hytter die net als het sanitair begin 2008 volledig vernieuwd zijn. De hytter zijn verwarmd en dus ook in de winter te huur.

Wij heten u graag van harte welkom in deze knusse en gezellige hytter op Sjoenden Camping in Sore Osen in de regio Hedmark in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht