Vakantiewoningen huren in Somna, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Nordland (Somna), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Somna, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraai gelegen Vennesund Camping Somna Kystriksveien Rorbuer (Noorse benaming van voormalige visserswoningen op palen) & Hytter op Camping Vennesund. Voorzien van alle gemakken. De Rorbuer beschikken over 2 slaapkamers, een keuken met o.a. koffiezetapparaat, vaatwasser, keramische kookplaat en oven.
Verder heeft u uw eigen douche en toilet. De Rorbuer zijn van hoge kwaliteit.

De Vennesund Camping Somna Kystriksveien Rorbuer zijn gelegen op Vennesund Camping in een prachtige omgeving. Naast deze rorbuer beschikt de camping over een groot aantal gerenoveerde hytter. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

Vennesund Camping is gelegen aan de kust van Helgeland in de provincie Nordland, zo'n 50km. ten zuiden van Brønnøysund (Torghatten berg !) en 320km. ten noorden van Trondheim. De camping ligt aan de fraaie route "17" (Kystriksveien) direct bij het veer van Vennesund / Somna.

Bij de camping is ook Vennesund Brygge gelegen, een prachtig oud pand waarin - naast de receptie - ook een restaurant gevestigd is en waar u uitstekend kunt eten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie vakantiehuisjes in Somna in de noordelijke provincie Nordland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht