Vakantiewoningen huren in Snallerod - Ljunbyhed, Zuid-Zweden, Zweden | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Skane (Snallerod - Ljunbyhed), Vakantiehuizen Zweden
Park
Vakantiewoningen huren in Snallerod - Ljunbyhed, Zuid-Zweden, Zweden
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

In een oase van rust treft u deze Zweedse stuga voor 6 personen aan. Het vakantiehuis ligt in Snallerod in het hart van Skane op zo'n 75 km. ten noordoosten van Malmo in Zweden.

Deze OrangeViking Snallerod Skane Zweden Stuga is prachtig gelegen in Snallerod (Klippans kommun) in Skanes Hjarta (hart van Skane) in de provincie Skane, 75km. ten noordoosten van Malmo.

Voor liefhebbers van natuur, wandelen, vissen, cultuur etc. is OrangeViking Snallerod Skane Zweden Stuga de ideale overnachtingsplek om in het voor-, hoog- of naseizoen de provincie Skane te verkennen. Veel mogelijkheden voor golfspelers.

Deze typische houten OrangeViking Snallerod Skane Zweden Stuga is volledig uitgerust voor 6 personen en heeft oa 2 slaapkamers. Gelegen op 1.800 m2 eigen grond, grenzend aan een beek, bos en de tuin van de buren, vindt U hier alle rust die U nodig heeft. De grote tuin biedt Uw kinderen vele mogelijkheden om bezig te zijn en te spelen.

Wij heten u van harte welkom in deze knusse stuga in Snallerod in de provincie Skane in het zuiden van Zweden. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht