Vakantiewoningen huren in Skjolden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Sogn og Fjordane (Skjolden), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Skjolden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct bij een grote waterval en aan de voet van de Sognefjell gelegen hytter en kamers te huur voor 2 - 5 personen in Skjolden in de mooie regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Deze Vassbakken Camping Skjolden Sognefjell Noorwegen Hytter beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed of familybed (2 beneden + 1 boven) en een loft met 2/3 slaapplaatsen, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa en tafel en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), koffiezetapparaat en voor buiten over een kleine overdekte veranda met tuinmeubilair.

Vassbakken Camping beschikt over verschillende soorten vakantiehuisjes en daarnaast ook over kamers in de jeugdherberg. Kijk even op de site voor meer informatie en prijzen.

Vassbakken Camping ligt zeer fraai bij een 80m hoge waterval aan de "55" - de Sognefjellet - een van Noorwegen's mooiste Touristvegen. De camping ligt in het mooie Fortundal wat de poort is naar het Sognefjell gebergte in het Nationale Park Jotunheimen. De "55" leidt u tot een hoogte van 1434 meter door een schitterend landschap en is daarmee de hoogst gelegen weg in Noord Europa.

Als gast van deze Vassbakken Camping Skjolden Sognefjell Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een mooie kinderspeelplaats, in de naaste omgeving kunt u prima vissen, wandelen of gewoon een aantal leuke dagtrips maken. Verder beschikt de camping over een prima restaurant en een leuke kiosk.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op Vassbakken Camping vlakbij Skjolden in de mooie regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht