Vakantiewoningen huren in Skjak, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Oppland (Noord) (Skjak), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Skjak, Lom, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig aan de RV15 tussen Lom en Geiranger en direct aan een rivier gelegen hytter voor 4 personen te huur in Skjak vlakbij Lom in de mooie regio Oppland, Noorwegen.

Op Gjeilo Camping, mooi gelegen aan de Otta rivier, vindt u deze mooie Gjeilo Skjak Lom Oppland Noorwegen Hytter. Maar de camping beschikt ook over een karakteristiek traditioneel Noorse vakantiehuisje welke vlakbij de camping gelegen is.

Gjeilo Camping bevindt zich aan de RV 15 op ongeveer 7 km. van het plaatsje Lom. De camping ligt in het prachtige Ottadal aan een brede rivier op zo’n 100 meter van de weg. De camping wordt op de RV 15 duidelijk aangegeven. Gjeilo Camping beschikt over een aantal speelvoorzieningen, er zijn kano's te huur, er is gratis WIFI en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen.

Het Ottadal staat bekend om zijn droge zomers. Vanaf meerdere strandjes kan worden gezwommen in de veilig aflopende rivier.

Met de auto kunnen in verschillende richtingen tochten worden ondernomen naar de fjorden (Sognefjord, Geirangerfjord), naar de imponerende bergen van het Nationale Park Jotunheimen, naar de Trollstigen met z’n tientallen haarspeldbochten, enz.

In de directe omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor bergwandelingen, gletsjertochten, raften, vissen, paardrijden en skiën (ook in de zomer!).

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze knusse hytter op Gjeilo Camping in Skjak, circa 7km. ten westen van Lom in de mooie regio Innlandet (voorheen Oppland) in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht