Vakantiewoningen huren in Sirolo, Marche, Italie | mobilhome voor 4 - 5 personen

Plaats
Marche (Sirolo), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Sirolo, Marche, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Aan de rand van het gezellige plaatsje Sirolo gelegen mobilhomes voor 4 - 5 personen te huur op Camping Village Green Garden in Sirolo, Marche, Italie. Camping met zwembad en shuttle bus naar het prachtige strand van Sirolo.

Deze Camping Village Green Garden Sirolo Marche Mobilhomes (type 4 - 5 personen, nieuw 2016) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers.bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met (1-pers. slaap-)sofa en tafel en een goed uitgeruste luxe keuken met o.a.kookplaat en koelkast.

Camping Village Green Garden in Sirolo beschikt over meerdere type Mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Camping Village Green Garden ligt in een schitterend natuurgebied net onder Ancona aan de Adriatische Zee, een park rond de hoge rotsen van de Monte Conero. Het Parco Regionale del Monte Conero ligt in de provincie Le Marche in Midden-Italië, echt een aanrader voor wie het authentieke, landelijke Italië wil beleven. Maar Green Garden is vooral zo mooi omdat het hoog boven de zee in het groen ligt.

Wanneer u van de camping naar het privé-strand wilt, brengt een pendelbus u er in 2 minuten heen. Op het kampeerterrein zelf is er ook waterplezier: een leuk zwembad en een bubbelbad. Het animatieteam biedt vermaak aan zowel jong als oud: wat te denken van een ritje te paard naar het natuurpark? Voor de kleinste campinggasten is er ook een heerlijke speeltuin. Er zijn ook veel faciliteiten voor sportieve activiteiten. Zo kunt u voetballen, tennissen, maar ook boogschieten of een duikcursus volgen. Op het strand zijn veldjes om beachvolleybal te spelen. 's Avonds kunt u genieten van leuke voorstellingen en opvoeringen in een hagelnieuwe arena!

Je zou deze groene oase bijna niet meer verlaten, maar het zou jammer zijn als u niets zag van het binnenland van Le Marche. Het is een dunbevolkt, agrarisch gebied met glooiende heuvels en prachtige boerenhoeven en kleine dorpjes. Het stadje Numana ligt dichtbij, naar Ancona is het ongeveer 20 km. Andere aanraders zijn de eeuwenoude plaatsjes Urbino, Macerata en Recanati. Hier is Italië op zijn mooist!

Ga terug naar overzicht