Vakantiewoningen huren in Silvi Marina, Abruzzen, Italie | mobilhome voor 5 personen

Plaats
Abruzzen (Silvi Marina), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Silvi Marina, Abruzzen, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe mobilhomes met schitterend uitzicht voor 5 personen te huur op Camping Village Europe Garden in Silvi Marina, Abruzzen, Italie. Camping met zwembad, shuttlebus en veel sport en speel faciliteiten.

Deze prachtig op terrassen met mooi uitzicht gelegen Camping Village Europe Garden Silvi Marina Abruzzo Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, eigen sanitair met douche en toilet, een goed uitgeruste keuken en een veranda met tuinmeubelen.

Camping Village Europa Garden Silvi Marina ligt in de schaduw van meer dan 400 eeuwenoude olijfbomen, tussen groene heuvels en een blauwe zee, en maakt deel uit van het meest suggestieve landschap van de Adriatische kust. Een rustvakantie, in contact met de natuur op schaduwrijke standplaatsen die van alle comfort zijn voorzien. De nieuwe en gerieflijke accommodaties zijn modern ingericht.

Als gast van deze Camping Village Europe Garden Silvi Marina Abruzzo Mobilhomes heeft u de beschikking over zeer veel faciliteiten zoals een bar, restaurant, pizzeria, supermarkt, twee zwembaden, hydromassage, een ruim privézandstrand met bar en restaurant op 5 minuten rijafstand van het park. De busdienst is gratis (17/05 - 06/09).

Verder is er animatie voor de maanden juni, juli en augustus, een miniclub, speeltuin, aerobic, tennis, tafeltennis, volleybal, boogschieten, jeu-de-boules, mini-voetbal. Ook gratis excursies.

Camping Village Europe Garden heeft een ideale ligging om de Abruzzen beter te leren kennen; het “Gran Sasso”, het “Nationale Park van Abruzzo”. De Tremiti eilanden en Rome zijn binnen twee uur met de auto te bereiken.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping Village Europe Garden in Silvi Marina in de prachtige regio Abruzzen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht