Vakantiewoningen huren in Silkeborg, Oost Jutland, Denemarken | hytter voor 6 personen

Plaats
Oost-Jutland (Silkeborg), Vakantiehuizen Denemarken
Park
Vakantiewoningen huren in Silkeborg, Oost Jutland, Denemarken
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Luxe hytter voor 6 personen te huur op Terrassen Camping in Silkeborg. Een prachtige camping met zeer veel voorzieningen en in een heerlijke omgeving.

Deze Terrassen Camping Silkeborg Oost-Jutland Denemarken Luxe Hytter beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed, een loft met twee 1-pers. bedden en een (2-pers. slaap-) sofa in de woonkamer. Verder over een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruime woonkamer met sofa, tafel en stoelen, satelliet-tv, cd-speler, kachel en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven, koelkast en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Er is wireless internet (wifi) op de camping. Terrassen Camping beschikt over meerdere type hytter, kijk even op de site van de camping voor meer informatie en prijzen.

Als gast van deze Terrassen Camping Silkeborg Oost-Jutland Denemarken Luxe Hytter heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Terrassen Camping over een verwarmd (buiten)zwembad, winkel, internetcafe, playstation, barbecueterras, biljart, tafeltennis, solarium, een grote speeltuin, voetbalveld, trampolines, beachvolleybal, basketbalveld en zijn er kano's te huur.

Maar ook in de naaste omgeving is veel te ondernemen. Terrassen Camping ligt in het midden van 1 van de mooiste omgevingen van Denemarken. De Himmelbjerget (hemelberg), de meren, de bossen en Silkeborg zijn buren van de camping, welke tevens dicht bij Arhus en veel attracties van Jutland gelegen is.

Het uitzicht van Terrassen Camping is te mooi om te omschrijven. Dat moet u zelf ervaren. De vriendelijke eigenaren Vivi & Mike Noble nodigen u van harte uit voor een verblijf op hun mooie camping. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht