Vakantiewoningen huren in Seccagrande di Ribera, Sicilië, Italie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Sicilië (Seccagrande di Ribera), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Seccagrande di Ribera, Sicilië, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op een park vlakbij Agrigento op Sicilië met zeer veel voorzieningen !

Deze Camping Village Kamemi Ribera Sicilie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden. De evt. 5e en 6e persoon kunnen gebruik maken van een (slaap)sofa in de woonkamer. Verder vindt u in deze mobilhomes een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet met wastafel, een woongedeelte met sofa, tafel, airco/verwarming en een goed uitgeruste keuken met kookplaat en koelkast. En buiten beschikt u over een ruim terras/veranda met tuinmeubilair en een grote barbecue.

Als gast van deze Camping Village Kamemi Ribera Sicilie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo vindt u op het park een typische Siciliaanse pizzeria en restaurant, een selfservice restaurant, videospellen, snackbar, 2 zwembaden, tennisbaan, voetbalveld, speeltuin voor de kinderen en disco waar u typische zomerse dansen kunt leren of kunt genieten van opgevoerde shows. In het hoogseizoen is er tevens een animatieteam aanwezig.

Camping Village Kamemi is gelegen in het zuidwesten van Sicilie in een groene oase op slechts 300 meter van de kust.
Het is strategisch gelegen om bijv. Eraclea Minoa en Grieks Theater (5km.) en de tempelvallei van Agrigento (40km.) te bezoeken, maar ook een bezoek aan Palermo (100km.) als dagtrip is goed te doen. Op deze en andere plaatsen kunt u de overblijfselen van de oude culturen en tradities aanschouwen welke door de jaren heen op het prachtige eiland Sicilie ontstaan zijn.

Wij heten u van harte welkom op Camping Village Kamemi op Sicilië !

Ga terug naar overzicht