Vakantiewoningen huren in Scharbeutz, Oostzee-Rügen, Duitsland | appartement voor 6 personen

Plaats
Oostzee - Rügen (Scharbeutz), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Scharbeutz, Oostzee-Rügen, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 6 personen in Scharbeutz, in de mooie regio Oostzee-Rügen in Duitsland.

Appartement Scharbeutz Oostzee Rügen Duitsland beschikt over een woon-/eetkamer met een 2-pers. divanbed, satelliet-TV, stereo-installatie en DVD-speler. Uitgang naar het balkon (met balkonmeubilair). Een 2-pers. slaapkamer. Kookhoek, voorzien van een oven, magnetron, koelkast met vriesvakje en een elektrische koffiemachine. Aparte WC. Zolderverdieping: een 2-pers. slaapkamer met satelliet-TV. Uitgang naar het balkon. Bad/WC. Ter beschikking: wasmachine, droger. Vanuit het appartement heeft u een zeer mooi uitzicht op zee.

Appartement Scharbeutz Oostzee Rügen Duitsland ligt direct aan de strandpromenade, tegenover een waterskicomplex. Verdere recreatiemogelijkheden, waaronder midgetgolf, paardrijden, surfen, speelplaatsen, wellness en het kuurpark, bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid. Een bushalte vindt u op 10 meter, het strand op 20 meter, een winkel en een restaurant op 50 meter, tennisbanen en een overdekt (thermaalbad) op 800 meter en een station op 1.5 km afstand.

De bekende vakantieplaats Scharbeutz aan de Oostzee heeft al sinds 1830 naam gemaakt als badplaats. Door de lange strandpromenade, het kuurpark en het kilometers lange zandstrand met verschillende secties, zoals het action-, rust- en naturistenstrand, hoeft jong noch oud zich te vervelen. Het nabijgelegen recreatiegebied "Pönitzer Seenplatte" (5 km) biedt met zijn schilderachtige meren, zacht heuvelende velden en rijke bosbestanden een bezienswaardig contrast met het strand. Scharbeutz is gelegen op 90 km ten noordoosten van Hamburg, 60 km ten zuiden van Kiel en op 25 km ten noorden van Lübeck.

Een vakantiewoning aan de Oostzee biedt u alles wat u van een strandvakantie verwacht. De 385 km lange kunststrook heeft vlakke stranden en omdat de zeebodem maar langzaam dieper wordt en het zeewater een laag zoutgehalte heeft, zijn deze stranden ook heel geschikt voor kinderen! Ook een bezoek aan Hanzesteden als Rostock en Stralsund behoort tot de mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Scharbeutz, in de regio Oostzee - Rügen in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht